have you ever wanted to ask a question but you didn't because you knew in your heart that you wouldn't be able to handle the answer?

har suttit jag vet inte hur länge nu och stirrat på ett tomt inlägg, och försökt skriva några rader flera gånger. men mina tankar har inte gått formulera i ord, vill så gärna skriva av mig. men vet inte riktigt vart jag ska börja. jag är så himla kluven nu, står lixom vid ett vägsjäl. tror inte du kan förstå hur det känns och du verkar inte vilja sätta dig in i det heller. hela allt är så jävla mycket på en gång, äsch fan går och duschar nu istället!!

i want a relationship where we talk like best friends, play like kids, argue like husband and wife and protect each other like siblings


i förmiddags drog jag och masken ner till storsjön, för att pressa lite. underbart väder vi har fått nu, sjuuukt skönt!!



sedan drog jag fram där det var lite folk samling, för forserums sjätteklassare hade vunnit någon tävling i stockholm



fixade sedan lite käk, skulle dock hunnit duschat och fixat iordning mig en aning. men det var inget jag hann göra innan jag skulle träffa masken igen.



vi drog bort mot trollevi där några boys lirade lite fotboll, ryckte lite i benen. man ville ju gärna hoppa in, men va ganska skönt åh sitta vid sidan åh chilla :)

"if you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down"



färgat niklas hår, mums!!



nicke picke pööh fyllde 23 i måndags så jag kirrade tårta som vi åt tsm med mamma, mormor, biggan, lisa, rasmus och ronja. mysigt!!



har varit en hel del fotbolls lirande den senaste veckan, men det gillas för jag har börjat träna fotboll igen. därför jag inte hunnit med och blogga för det har varit full rulle hela tiden. har knappt äns hört av mig till någon för har hängt i apburen hela tiden.



igår var det sista kvällen med niklas så vi kirrade plankstek tsm som joanna kom och käkade med oss sen med

Snacka inte om sånt du inte har en aning om

kalla mig inte sur, för de är det minsta jag är. Hela grejen får mig äcklad bara och jag är snarare ledsen och besviken, absolut inte sur. När jag för en gångs skull hade börjat tänka framåt ber du mig leva för stunden igen, inga problem för mig för de är där jag trivs bäst. Åh be mig inte finnas vid din sida, eller hjälpa dig när du inte tillåter mig att göra de. Ju mer du ljuger och smyger med saker, ju mer drar du oss neråt.

du betyder ingenting

tänkte för någon dag sen skriva hur glad jag över att jag har niklas, någon som lixom kan få mig på rätt banor åh hjälpa mig att göra de jag vill. någon som lixom är helt tvärtemot mig, lugn och stabil. men helt ärligt så behöver jag nog någon som är lika fucked up som jag är

This year, I got everything I wanted and everything I wished for. But in a way, I lost even more.

George Bernard Shaw once wrote: "There are two tragedies in life. One is to lose your heart's desire. The other is to gain it." Clearly, Shaw had his heart broken once or twice. As far as I'm concerned, Shaw was a punk. Cause you know what? Tragedies happen. What are you gonna do, give up? Quit? No. I realize now that when your heart breaks, you got to fight like hell to make sure your still alive. Because you are. And that pain you feel? That's life. The confusion and fear? That's there to remind you, that somewhere out there is something better, and that something is worth fighting for.

För övrigt ska de stå "kick out the epic mother fuckaaa" men går ju inte ändra skiten i blogg.se appen. Gaaah

Kick up the epic mother fuckaaaa

Fitterunk dag!!!! Hann sätta i en lins innan jag märkte att jag va tvungen åh ta löpet till tåget, snyggt!! Halvvägs kommer jag på att jag glömt datan, skit samma fortsätter och missar tåget med enbart sekunder. Yummie!!!! Aja, sitter på stationen åh fördriver tiden med musik orkar fan inte gå hem emellan nästa tåg

begär kan förstöra ens liv

undrar när du ska börja bry dig igentligen? jag berättade en sak för dig som verkligen berör mig och är en av anledningarna varför jag har svårt att lita på folk. men du verkar bara vilja spela på de, få mig att uppleva samma känsla. men till skillnad från då så är jag erfaren nu, och fortsätt du så får du se vad som händer :)

i hate people who judge me on my mistakes. you dont see me going around judging your parents on their mistake


i söndags kom matilde hem till mig på monnen med frukost, alltså frukost på sängen dåå juue. mycket mums. sen drog vi bort till trollevi för att träffa Joanna och glo på när killarna spelade fotbollsmatch.



sedan var det mat hemma hos biggan vid två, köttfärsås och spaghetti samt en söndags öl. de gjorde gott



efter vi käkat drog jag, joanna och matilde hem till mig för att kolla på alvin och gänget 3, plus bulta lite. senare mot kvällen kom sannis hem till mig, kändes fan konstigt åh sova utan henne i lördags faktiskt eftersom hon sovit hos mig så himla mycket de senaste :)

im only a slut cuz my sexuality scares you

image description


blev att dricka lite öl hemma hos biggan med mamma och mattias i lördags innan patricia åh co kom och hämtade mig. Matilde var hos biggan med, mys :)



det blev en himla massa shots, åh roligt hade vi som f*n. tror patricia är nöjd över sin födelsedag faktiskt!! :)

breakups aren't always meant for makeups, sometimes they're meant for wakeups



Bultar lite med sanna, muums!! (ramen special med fläskfilé och marinara utan krabba) igår vart det väldigt chill, satt hemma hos mig med sanna och drack lite + två randoms. när dom åkte hem gick sanna och la sig och jag drog bort till en friend och tog en öl sen drog jag hem för att nana oxå. helt okej kväll :) idag ska sanna på bröllopsfest, och patricia fyller år så blir antagligen utgång med henne för min del. var riktigt länge sen jag var på krogen nu känns det som, innan blev det ju typ varje helg? aja, puss hejs

 

Be with a guy who ruins your lipstick, not your mascara





Mums fredag, baby mums. Precis dragit på mig trosor och bh, har inte vatt behövligt innan och knäppt några med sanniiiii. Snart kommer nog lite pojkar åh hälsar på oss, åh ja ni glömmer väl inte att följa mig och sanna på instagram? Puss sexiiii things :*

it was always you



sanna var så söt och hade städat idag när jag kom hem från skolan och arbetsintervjun (för övrigt gick den kanon). nu glor vi lite på tv och jag satt åh kladdade lite innan som ni ser på bilden över, men fick inte till den som jag ville drf jag fått ett litet utbrott som ni också ser.. snart blir det fråga olle dokumentären, mums!!


• jag vill inte säga till dig vad du ska göra och inte göra, vill inte vara sån. vill att du ska se själv vad som är rätt och fel, det är nog de som sårar mest att du inte gör de, eller helt enkelt inte bryr dig?


• du får mig att känna ibland som att du inte vet vad du vill, du får du mig att tveka, backa ett steg och bli ännu mer osäker.


• käns som att när allt käns så bra, vänder det lika snabbt? men fortsätter det i denna riktining som det känns som det gör nu, tappar du mig, för ju mindre du visar intresse ju mer tappar jag mitt.

 

sometimes i miss you.. then i remember the shit you put me through and im like "fuck this shit"



igår vart det en tripp till ullared, åh taccos blev de både innan och efter (tredje dagen i rad) mums. nu måste jag skunda mig åh göra mig iordning för att hinna till skolan, åh önska mig lycka till för efter det ska jag på två arbetsintervjuer!! puss

 

love is like heaven, but it can hurt like hell


måndag fick bli "lill fredag". blev att dra till nässjö med sanna hem till ackne och niklas för lite taccomys och sedan parteey. mycket roligt kväll faktiskt. men hinner faktiskt inte berätta så mycket mera inngående. vi sov iaf där och åkte sedan hem runt nio tiden på tisdagen :)

 

forget shit and move on



i söndags kom nicke picke hem till mig, sanna och jonte. så vi grillade lite sen var jag och niklas hemma hos mamma och mattias en sväng. sen vart de bara chill

 

i know everything happens for a reason, but sometimes i wish i knew what that reason was



mina efterlängtade leopard byxor har kommit!! " ) dessvärra var dom förstora, suck!

 

I'm so happy 'cuz you're gone

kanske gjort mitt sämsta val, men också mitt allra bästa. Sämsta för att jag verkligen tyckte om dig och bästa för att jag tänkte på mig själv, lät de sluta innan jag verkligen kunde bli sårad. That's life, and it's hard, jämfört med vad??? ;)

i cant live without you... Sorry, i was wrong., I CAN!

 


runt halv två tiden hämtade lisa, jennifer, rasmus och niklas upp mig för att dra mot nässjö och kolla när ronja hade dansuppvisning. så himla söt är hon. sedan gick allihopa ut och käkade innan vi åkte hem igen. mys. nu håller jag och sanna på och fixar oss, kommer lite people hit sen. ikväll kör vi all in och resten i håret, puss

 

there's always a little truth behind every "just kidding"

image description


sanna håller på och fixar en snygg stjärna på min hand, :)



imorse när vi vaknade blev sanna kär, och sitter och förklarar för mig vilka killar på tv:n som är snygga och att hon vill bo med dom :) för övrig är det fredag idag och vi käkade nyss frulle, senare blir det lite festligheter skulle jag kunna tro + grillning. MUMS



glöm inte följa mig på instagram snyggingar :*

 

pimpat headset

du behöver:


1 headset

pärlor

sax


gör såhär: klipp ett jack i pärlorna och sedan trä på, döds enkelt och döds läckert!!

 

a good man can make you feel sexy, strong and able to take on the world.. oh sorry.. that's wine.. wine does that..



igår klippte jag håret några centimeter, samt var med joanna i nässjö hos tandläkarn. efter de åkte vi hem och jag mötte upp sanna sedan för solning och dra några kalla. vi satt ute i princip hela dagen/kvällen riktigt skönt!! på kvällen hämtade vi dock lite filtar ;D

 

if you talk about me, make sure i had fun


i onsdags åkte jag och patricia ut en sväng till skinnersdal (hem till pappa). bara chillade, lekte med viggo (min lillebror) osv. sen var vi även i stadsparken allihopa åh busade lite!

 

Tigerbalsam


FÖRE



EFTER


väldigt dålig bildkvalitet, men ni ser ju förändring på överläppen iaf vilket var där jag la på tigerbalsam. svider härligt och läpparna svullnar. kan vara kul och testa och se resultatet! :)

 

in the end, we only regret chances we didn't take, relationship we are afraid to have, and the decisions we waited too long to make


jag, niklas och sanna vart på piren och käkade igår. riktigt mysigt!!



på valborg kom jag hem till forserum igen så de blev lite för fest hos mig med trevliga människor och sedan drogs det till bjönrholmen


image description


i fredags blev det lungt och på lördag gick vi ut och käkade i kalmar med niklas 2 kompisar. alexandra fyllde år med så sedan plockade jag och niklas upp henne och rikard för att dra ut åh ta något åh dricka!!

 

RSS 2.0