It's stupid how your ex says to you "im here if you ever need me." Where the hell were you when we were together and i needed you?


de första som händer när jag kliver upp är att de springer en stor äcklig sindel på golvet, inte en såndär ofarlig med smala långa ben utan en sån där läskig stor med tjock kropp och tjocka ben. jag fångade den i ett glas iaf, fast jag öppnar upp lite ibland så de kommer in ny luft till han.


från en sak till en helt annan, ni vet hur mycket jag tjatat om i min gamla blogg hur mycket jag älskar singellivet? och nej jag ska inte säga nu att jag ändrat mig, för de har jag inte. men jag känner bara inte igen mig själv, jag håller inte lika hårt på mina principer längre och det känns som jag mognat endel. är inte lika rädd för att släppa in någon längre känns de som, men tro mig om jag någon gång ska äns överväga att skaffa pojkvänn, ska de vara någon som är bra, någon som får mig att må bra, någon som får mig att känna "like im the only girl in the world" typ. någon som tar mig för den jag är och har tålamod. ja, han ska verkligen få mig att känna mig speciell och att de bara är mig han vill ha. resten spelar inte så stor roll :)

 

the happiest people dont have the best of everything. they just make the best of everything

image description

image description

image description

image description

image description




lill lördag igår, så jag och lalleh och ett gäng grabbar drog till K.M för att kolla på fotboll (milan-barcelona) och dricka lite biira :) fullproppat med folk och typ bara killar, me like ;) där efter drog vi vidare mot olearys, som var en riktig besvikelse här i kalmar. en onsdag i jkpg är de full ös, men här spelades de typ efterfest musik och klockan var bara runt elva? vi drog vidare mot palace, men tro fan de är stängt då så då gav vi upp, ringde skjuss åh begav oss hemåt. åh när jag kommer hem möts jag upp av en hund,.. som någon klippt av hela luggen på och inte nog med de helt jävla ojämnt också. SÅ FULT!! haha

 

some people look for a beautiful place others make a place beautiful

image descriptionimage description

 

waiting for someone else to make you happy is the best way to be sad

 


öra



knogarna



underarmen



över armen



ryggen


image descriptionimage description


fingrarna

 

Maybe.............. it is true that we don't know what we have until we lose it, but ... it is also true that we don't know what we have been missing until it Arrives .....



blev att fiska igår också, mycket härligt. känns verkligen att sommaren är på väg nu, så jävlar i havet om de kommer mera snööööö!!

 

I am not anti-social... I just dont like you

stupid people are the reason why god created the middle finger

sen frulle i solen

I know im "awesome" so i dont care about your "opinion"

 


lalleh och rickard kom och hämtade mig och golvmoppen, så drog vi till komvux. vi skulle pratat lite med en studievägledare men dom var bara på själva komvux på tisdagar och torsdagar, nu satt dom någon annanstans så jag och lalleh bestämmde oss för att leta reda på ett telefonnummer och ringa ist. har ju en dröm om att bli behandlingsassistent så det skadar ju inte att kolla upp saker åh ting bara.



sen hämtade vi upp albin också och drog åh fiskade lite. sjukt nice väder, men efter att jag och lalleh stog och metat mört ett tag utan att få något så tröttnade vi och åkte på nya äventyr.



vi drog till skälby för att strosa runt lite, grymt mysigt



lite senare mötte vi upp antonio och mike för att ta en fika och gå i lite affärer. för er som inte visste eller förstått så är jag i kalmar igen, kom i söndags. mår så jävla bra av att få komma iväg från jönköpings trakterna ett tag, mår bra av att bo nära min fina alexandra. sen trivs zorro något enormt här nere också. känns verkligen som att man kan koppla av här nere

 

if you spend too long holding on to the one who treats you like an option, you'll miss finding the one who treats you like a priority

 


de är fan sjukt hur många tankar man kan tänka. är så jävla trött för hade skit svårt åh somna igår, och sov inte så bra heller. de är bara för jag tänker så himla mycket. hatar sånna dagar, kan inte koncentrera mig på någonting. men på samma gång är de ganska skönt åh bara få tänka, man får mer klarsyn på saker och ting. och nu förstår jag väl att de är som du säger, "inte så sjukt bra". och jag har insett att jag ska sluta lägga tid på saker som jag mår dåligt av, sånt som plågar mig. för jag vet att jag är stark som person, och jag behöver ingen vid min sida för att vara de. jag har klarat mig själv sen liten, så de är väl en självklarhet att jag gör det nu med. du har fått mig att inse att livet är kort, därför inte lägga energi på onödig skit. och jag vet en del av vad jag vill börja göra med mitt liv nu som jag ser framemot åh ta tag i :)

 

i'm not a one in a million kind of girl. i'm a once in a lifetime kind of woman

 

jag försöker men jag förlorar varje gång. antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom.


du fick mig att vilja försöka tänka framåt, inte bara leva för stunden. jag ville inte erkänna det, och jag försökte ljuga för mig själv. men jag brydde mig faktiskt om dig. du är inte perfekt, men de är inte jag heller. allt kändes så annorlunda och du fick mig att överväga att släppa in dig. jag ville ge de ett försök, för vart kommer man i livet om man inte testar sig fram? men allt som kändes så himla bra, bara rann ur mina händer över en dag. nu är jag tillbaka på ruta ett, och jag vet inte vart jag har dig. allt bra du sa innan, började jag faktiskt tro på. men nu när dom orden kommer från din mun, lyssnar jag inte längre. för nu vet jag att de aldrig var sant, nu vet jag att du är precis som alla andra. jag ville så gärna att du skulle vara bättre, jag trodde att du var bättre. men så fel man kan ha? gråt aldrig över en kille som gör dig besviken, bara le och säg; "tack för du ger mig chansen att hitta någon bättre än dig"


they say i deseve the best, but if the best isn't you.. i dont want it

 

 

holy shit, i almost gave a fuck




frukost på sängen gjorde min morgon. hade planer idag igentligen, men dom gick ju i kras igår men lika glad är jag för de. orkar inte äns bry mig faktiskt :'))

"Life is hard; it's harder if you're stupid."

 


Lördag: Mysigaste lördagen på länge faktiskt, orkar inte dra hela kvällen. Men awesome var den, grillning, härligt folk och öl, de säger väl endel?

 

sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory

Fredag: fina lalleh kom hem till mig runt halv nio på monnen, vi drog åh tog en latte, käkade osv. sen åkte vi ut till värsnäs där hennes pojkvänn fiskade. hängde lite där, drog sedan mot bolaget. sen framåt kvällen blev det att dra från kalmar för min del och komma hem till jönköping igen. förbannat skönt, men ändå inte. har nog faktiskt blivit lite små kär i kalmar. åh saknar min fina vän något enormt...


 

everytime you call me a bitch, i laugh because i knew that years ago

igår kom min fina alexandra och hämtade mig så åkte vi in till lindsdal och gick en runda i det fina vädret. åkte hem till hennes pojkvänn sen en sväng och efter de drog vi och mötte lite fler folk, tog någon öl och hade allmänt mys =)


 

i hope karma slaps you in the face before i do

varit ute och gått med min golvmopp i ungefär 40min så nu tycker jag att jag är värld att spela lite wow (aa


 

the next time you say "forever" i'll punch you in the face

it's all about me





1. Namn:
Michaela Hagstedt
2. Ålder: 19
3. Bor: Forserum
4. Syskon: Lillasyster & Lillebror
5. Vem är din idol: Jag själv
6. Hårfärg: just nu röd, riktiga är brunt
7. Längd: 161
8. Singel eller upptagen: singel ofc
9. Favoritfärg: svart
10. Favoritmat: lasagne
11. Favoritprogram: gossip girl & vampire diaries
12. Har du husdjur: ja, en hund
13. Vilken kändis är snyggast: ed westwick
14. Favoritdryck: öl, vatten
15. Favoritplagg i garderoben just nu: one piece
16. Godis eller nötter: nötter
17. Bästa utestället: olearys
18. Vad gör dig glad: familjen, vänner
19. Vad gör dig ledsen: -
20. Bor du i stan eller på landet: lite utanför stan, men de är heller inte landet
21. Vad skulle ditt namn varit igentligen: kim
22. Bästa årstid: sommar
23. Tränar du: nej inte förtillfället
24. Chips eller popcorn: chips
25. Högklackat eller textilskor: högklackat
26. Svart eller vitt: svart
28. Vart reste du utomlands senast: egypten
29. Vart vill du resa innan du dör: jamaica
30. Vad ska du göra nu när du svarat klart på dessa frågor: lira lite wow

you have enemies? good! that means you've stood up for something in your life

frulle time! fått mani på ägg? haha skulle testa och steka ett idag iaf, gick väl nja sådär men med rätt mängd grillkrydda och salt sen så var de mumma. bara ketchupen som saknades!


 

trust your instinct

varit ute med denna underbarling

 

it's easy to stand with the crowd. it takes courage to stand alone

som jag sa till er, nytt år ny blogg. och det blev de, men det här är lixom sista chansen nu känner jag, men jag tror också att jag fått tillbaka suget, så välkommen till min nya blogg!!


från en sak till en helt annan, haha snacka om att jag kände mig riktigt blåst imorse när jag skulle koka ägg och kom på att jag aldrig i hela mitt liv gjort de eller visste hur jag skulle göra. tur man har google i sådana lägen!!

 

RSS 2.0